"Den här är bara så gott och det smakar betydligt mycket godare än den wienernougat du kan köpa i affären!"
Kan bara hålla med Linnea Siedel för det här var supergott och enkelt att göra.
Wienernougat
500 g nougat
300 g choklad
200g mandelspån
Rosta mandelspånen i en torr och mycket het stekpanna, ställ dem åt sidan och låt svalna.
Smält nougaten över ett vattenbad.
Vänd sist i den rostade mandeln.
Klä en avlång form med bakplåtspapper och häll i nougatmassan.
Låt stelna i kylskåpet och skär sedan i rutor.
MUMS!

Återanvände gamla godis/chokladpapper som jag sparat och bytte bara sida och vips så har jag fina
silvriga små skatter:-)

Får jag låna dig? :) Kom & baka hos mig!
SvaraRaderaJag har aldrig tänkt på det där med att återanvända godispapper, har ju en hel låda med såna..!;)
SvaraRaderaHej Lena! Jag har bakat Wiener nougat 2 gånger nu och alla som har smakat dom älskar kakan. Tack för receptet:)
SvaraRadera